X Stručni skup DDŠS

09.11.2022-11.11.2022

Hotel Omorika

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju.

Hotel je sa tri zvezdice i raspolaže sa:

  • 6 Master apartmana,
  • 2 Superior apartmana,
  • 38 Superior soba,
  • 3 apartmana i
  • 137 komfornih soba.
Sve sobe raspolažu sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, kompletnim toaletnim priborom, direktnom telefonskom linijom sa recepcijom, besplatnim bežičnim internetom i IP televizijom. Čišćenje soba i apartmana, menjanje peškira i posteljina su deo svakodnevne usluge. Za naše goste obezbeđen je besplatan parking.
Dvokrevetne i jednokrevetne klasik
dvokrevetna-soba-sa-terasom-omorika
IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, kupatilo Sobe su sa francuskim ležajem ili razdvojenim ležajevima.
 
Apartmani klasik
apartman-hotel-omorika
apartmanhotelomorikarubicon

IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, kupatilo, odvojen WC, fen za kosu, ogledalo, SOS signal, radni sto, sef, mini bar, spavaća soba, dnevni boravak, prozore koji se otvaraju, 2 terase sa garniturom za sedenje. U ovom apartmanu može boraviti najviše 4 osoba.

Superior soba
elektronsko zaključavanje vrata, IPTV, WiFi, telefon sa direktnim biranjem, odvojen toalet, kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo,kozmetičko ogledalo, SOS signal, bade mantill), sef, min bar, ketler, sto za šminkanje, FM radio budilnik. Sobe su sa francuskim ležajem ili sa dva razdvojena ležaja i pomoćnim ležaj koji se razmešta po potrebi, prozore koji se otvaraju, terasa sa garniturom za sedenje. U ovoj sobi može boraviti najviše 3 osoba. 
Superior apartman


Elektronsko zaključavanje, IPTV, WIFI, Telefon sa direktnim biranjem, dva kupatila, fen za kosu, ogledalo, kozmetičko ogledalo, sos signal, bade mantil, sef, mini bar, ketler, sto za šminkanje, prozori koji se otvaraju, francuski ležaj, fotelja i dvosed koji se razmeštaju po potrebi, garnitura za sedenje na terasi. U ovoj sobi može boraviti najviše 4 – 5 osoba.

Depadans Javor

Depandans „Javor“ kapaciteta 40 ležaja, posluje u sastavu hotela „Omorika“ od kog je udaljen oko 100 metara i nalazi se u hladu borove šume.
Sve sobe raspolažu sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, kompletnim toaletnim priborom i IP televizijom. Bežični internet je dostupan u restoranu. Za naše goste obezbeđen je besplatan parking.
Gostima “Javora” besplatno su na raspolaganju: bazen, sauna i teretana hotela “Omorika”.
Neobična arhitektura čini ovaj objekat još privlačnijim, dok je letnja terasa, odskora još lepša i prostranija, u hladu borova, pravo mesto za predah tokom šetnji planinom.

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe

Kontakt mail: kongresi@rubicontravel.rs

kontakt telefon: Milica Damjanović 0604141590